Liefhebbers kijken er al een ruime tijd naar uit. Horrorfilm Winnie the Pooh: Blood and Honey draait binnenkort in de Nederlandse bioscopen maar is al een hit aan de andere kant van de wereld. Al sinds de aankondiging begin vorig jaar is er een kleine hype ontstaan. De schattige Winnie the Pooh uit de Disneyfilms is voor nu even verleden tijd. Het karakter is onderdeel van het publiek domein. Dit betekent dat iedereen ermee aan de haal kan gaan. Er zitten namelijk geen auteursrechten meer op.

In de horrorfilm zijn Winnie the Pooh en een uit de klauwen gewassen Knorretjes aan het moorden geslagen. Ze zijn er duidelijk niet van gecharmeerd dat ze zijn achtergelaten door Christopher Robin.

Meest winstgevende film van 2023

Hoewel de film vanaf 15 februari in alle bioscopen draait, is de film vorige week al in premiere gegaan. En dat was in Mexico waar de film nu al $1 miljoen heeft opgebracht. Not bad at all voor een film die slechts $15.000,- te besteden had. Dit maakt het gelijk tot de meest winstgevende film van 2023, tot nu toe dan. Dat belooft nog wat zodra de wereldwijde release plaats gaat vinden.

WINNIE THE POOH: BLOOD AND HONEY VANAF 15 FEBRUARI IN DE NEDERLANDSE BIOSCOPEN + RELEASE NIEUWE POSTER

Kan je niet genoeg krijgen van horror, Halloween of andere spannende experiences? Praat en lees gezellig mee in onze Scare Network Discord server.