Naast het enge Horror Nights Kalkar is er in oktober ook een kindvriendelijk Halloween te vieren in Wunderland Kalkar. Dit feest is echt gericht op kinderen van 3 tot 12 jaar en belooft een griezelig plezier te worden met een spooktocht, eng huisje en verschillende karakters.

Na het grote succes van vorig jaar wilden de zombies, heksen en andere personages de kans niet missen om zich weer van hun engste kant te laten zien. Naast de bekende attracties en het all-in aanbod is er dus ook een spooky festival in het park tussen van 10:00 tot 17:00 uur.

Wunderland Kalkar: “Na een heerlijk heksenbrouwsel bij de ingang betreden alle bezoekers ‘op eigen risico’ Kernie’s familiepark. Tijdens de Halloweenspecial is er voor ieder wat wils: “Zo is er bijvoorbeeld het populaire roosteren van marshmallows bij de enorme vuurschaal onder professioneel ‘heksentoezicht’, grimassende pompoensnijden (die je daarna mee naar huis kunt nemen) of grappige straatacts van Clown Eddie.”

Het park nodigt bezoekers uit in het laboratorium of ziekenhuis, waar je “gemakkelijk gek kunt worden”. Maar dat zal niet gebeuren, want aan het einde wachten de vriendelijke Wonderland-heksen die alle dappere kinderen met een kleine verrassing belonen. Aan het einde van de dag trekt de monster-miniparade om 16:30 uur door het park richting de uitgang.

Wunderland Kalkar viert op 21, 22, 28 en 29 oktober 2023 Halloween in het park. Net als de vorige editie zullen er ook deze keer verschillende gebieden zijn om te verkennen en misschien een beetje bang te maken. Uiteraard geschikt voor kinderen en tieners.

Bestel hier je tickets.

Kan je niet genoeg krijgen van scare nieuws, horror, Halloween of andere spannende experiences? Praat en lees gezellig mee in onze Scare Network Discord server en help ons naar de 700 leden.