4 Seasons Entertainment doet een oproep aan alle monsters, zombies en spoken. Het brein achter verschillende acts verdeeld over Nederland zoekt scare actors. Met meer dan 25 rollen, voor Halloween en andere festiviteiten, wordt er naar talenten gezocht voor oktober. Dus jaag jij graag mensen de stuipen op het lijf? Krijg dan nu wat ze zelf zeggen ‘de horror-rol van je leven’.

Wat de functie ook wordt, je werkt samen met professionals uit het entertainmentvak. Je krijgt een salaris variërend van €20,- tot €25,- per uur en een reiskostenvergoeding van 21 cent per kilometer.

4 Seasons Entertainment verzorgt entertainment op maat. Zo zou je ze misschien kunnen kennen van Horrors in Sprookjesbos Valkenburg. Honderden tot duizenden mensen zien elke dag weer een productie.

Wij ontwerpen, ontwikkelen en realiseren allerlei vormen van amusement: van podiumshows tot karakterontmoetingen en van parkmuziek tot feestelijke intochten. We staan open voor alle wensen van onze klanten en zijn pas tevreden als zij dat ook zijn! Of het nu om een volledige show gaat of het ontwikkelen van een personage; ieder project leveren wij af als een totaalpakket.

Solliciteer bij 4 Seasons Entertainment

Kan je niet genoeg krijgen van horror, Halloween of andere spannende experiences? Praat en lees gezellig mee in onze Scare Discord server.