Even lekker een wandelingetje maken bij Appeltern Adventure Gardens? Normaal gesproken is deze plek een tuininspiratiepark voor de hele familie maar zelfs hier komen bezoekers in schaduwrijke hoeken van de tuin angstaanjagende wezens tegen. Denk daarbij 2 keer na welk pad je kiest om ongeschonden weer naar huis te keren. Je leest het goed, Halloween: The Walk Of Fear is weer terug van weggeweest.

Zodra de duisternis over Appeltern valt, begeven bezoekers zich in de geheimzinnige wereld van Gus de tuinman. Gus werkt voor Appeltern Adventure Gardens en heeft de grootste roos ooit proberen te kweken. Het experiment liep echter niet helemaal zoals gepland. Dit leidde zelfs tot een samensmelting met de giftige blauwe monnikskap. Het resultaat is dat het park nu zit opgescheept met een vervloekte en angstaanjagende roos.

Bezoekers kunnen tijdens Halloween: The Walk Of Fear zomaar eens oog in oog komen te staan met vreemde wezens. De tuin wordt verder doordrenkt met mysterie en magie. Met elke stap die gezet wordt, komen bezoekers steeds verder in het verhaal van Gus de tuinman en zijn vervloekte creatie. De avond kan volledig in stijl worden afgesloten met een spooky cocktail in de Mystic Garden Club.

Appeltern Adventure Gardens spreekt zelf over een unieke en enerverend ervaring vol horror, Fear en fun.

Bekijk de video:

https://www.youtube.com/watch?v=2vPQ0OVLk4c

Data en tickets Halloween: The Walk Of Fear

De adviesleeftijd ligt op 12 jaar en ouder. Vanaf 16 jaar mag iedereen zonder begeleiding naar binnen. Maar wanneer kan deze spannende plek bezocht worden? Halloween: The Walk Of Fear is op 5 avonden, namelijk 20, 21, 22, 27, 28 en 29 oktober 2023. De tuin is geopend van 18:00 tot 22:00 uur.

Tickets kosten €26,25 per persoon en zijn hier te bestellen per tijdsvak. Het evenement is niet geschikt voor zwangeren, mensen met epileptische episodes of hartproblemen en mensen die slecht ter been zijn.

Kan je niet genoeg krijgen van scare nieuws, horror, Halloween of andere spannende experiences? Praat en lees gezellig mee in onze Scare Network Discord server en help ons naar de 700 leden.