Dit jaar bestaat achtbaan Revolution 35 jaar en dat vieren ze in Bobbejaanland groots. Zo is de achtbaan opgeknapt en is er diverse nieuwe merchandise verkrijgbaar. Vanaf zaterdag wordt daar wel een heel speciaal item aan toegevoegd in de vorm van een replica van de achtbaantrein.

Schaalmodel

Vanaf zaterdag 24 augustus brengt Bobbejaanland een schaalmodel uit van de iconische achtbaantrein. Deze replica is een uniek collector’s item en exclusief verkrijgbaar in de General Store voor in het park. Het model gebaseerd op de achtbaantrein is een 1:18 schaalmodel van de eerste 2 wagons. Gemaakt van ABS/Fotopolymeer resin en is 8,5 centimeter breed en 32 centimeter lang. Elk model is genummerd en heeft een certificaat. In totaal zijn er 200 replica’s gemaakt.

Jubileum jaar

Dit jaar staat geheel in het teken van de 35e verjaardag van de iconische achtbaan Revolution. Zo is afgelopen winter de achtbaan in zijn geheel opgeknapt, is de trein helemaal aangepakt en is de wachtrij voorzien van nieuwe decoratie. Ook is er een speciaal jubileum weekend geweest en is er diverse merchandise uitgekomen voor deze achtbaan.

Beperkte oplage

Het schaalmodel komt zaterdag 24 augustus uit in een oplage van 200 stuks. In eerste instantie zijn er 50 beschikbaar in het park voor een prijs van €119,- bij de General Store vanaf 09:30 uur. De overige 150 stuks kunnen vanaf zaterdag 24 augustus besteld worden in de General Store tegen een aanbetaling van €50,-. Wanneer de bestelling op te halen is, wordt men telefonisch gecontacteerd en kan men het model ophalen in het park. Deze zullen beschikbaar komen tussen half september en eind oktober 2024.

Wist je dat Backseaters ook een eigen Discord server heeft? Praat hier lekker mee over alle nieuwtjes en ontwikkelingen en mis niets. Join hier de server.