Het heeft even geduurd maar Halloween maakt dit jaar voor de eerste keer haar opwachting in Attractiepark Slagharen. Overdag is het programma ingericht op families met kinderen. Zodra de avond valt zal ook de sfeer omslaan. Het extra enge avondprogramma is geschikt voor personen vanaf 14 jaar. Het park werkt samen met Aniba Entertainment. Zij zorgen ook voor de werving van scare actors en andere functies tijdens Halloween. Wil jij bijdragen aan Halloween in Slagharen? Geef je dan op als scare actor, grimeur, technici of stagiaire.

Als scare actor haal je de griezel in jezelf naar boven en bezorg je de bezoekers een onvergetelijke avond. Achter de schermen zijn er ook mogelijkheden. Zo kan je als grimeur de acteurs omtoveren tot griezelige gedaantes en zo de freaks tot leven wekken. Of wat dacht je ervan om de finishing touch te geven aan de scare zones? Als technici ben je vooral ter ondersteuning van de SFX en AV.

Ben jij minimaal 18 jaar, in oktober beschikbaar en enthousiast om de eerste editie van hét Halloween event van het jaar tot een groot succes te maken? Dan zijn wij opzoek naar jou!

Halloween in Attractiepark Slagharen vindt plaats van 7 tot en met 29 oktober. Met de écht spannende avondopenstellingen op 7, 13, 14, 18, 20, 21, 27 en 28 oktober. Deze avonden zoekt Slagharen de duistere randjes van het Wilde Westen op. Het park ligt natuurlijk niet centraal in Nederland. Daarom is het ook mogelijk om te overnachten.

Audities vinden plaats op 24 juni en 15 juli 2023 in Zwolle.

Interesse? Meld je dan nu aan als scare actor, grimeur of technici voor Halloween in Attractiepark Slagharen. Doe dit via de website van Aniba Entertainment.

Meer audities? Bekijk dan onze auditie-pagina.

Kan je niet genoeg krijgen van horror, Halloween of andere spannende experiences? Praat en lees gezellig mee in onze Scare Discord server.