Slecht nieuws voor de organisatie van Freaky Nights. Het evenement vond de laatste jaren plaats in Themapark Archeon te Alphen aan den Rijn. De organisatie weet te melden dat Archeon dit jaar niet meewerkt aan de doorgang van Freaky Nights 2022. Wat de organisatie nu gaat doen is nog onbekend.

De organisatie plaatst het volgende bericht op Facebook:

Beste bezoekers,
Nog maar net hebben we na twee jaar verplichte “wacht” onze plannen voor Freakynights 2022 gepresenteerd. Al die tijd daar tussen zijn we bezig geweest met door ontwikkelen en verzamelen. Investeringen in decoratie, netwerken, sponsoring gedaan en niet te vergeten mooie tweede prijzen behaald voor publieksprijs en “best concept”. We gingen dus hartstikke goed!
Op 1 april stond de afspraak bij Archeon om daar weer aan te sluiten met de organisatie. Maar dit lijkt een grote grap! Archeon heeft afgelopen weekend aangekondigd af te haken en dit jaar geen medewerking te willen verlenen aan de doorgang van Freakynights 2022. Ondanks eerdere mailwisselingen en afspraken. Voor het komende jaar krijgen we tevens geen positieve reactie. En nog een jaar onhold zou killing zijn. Archeon wil zich focussen op de evenementen van het park zelf. Wij als organisatie zijn er “ziek” van.
Uiteraard hebben we als commissie vanaf afgelopen weekend alle andere opties en mogelijkheden bekeken, besproken en beoordeeld. Echter op dit moment zijn we van mening alleen maar in z’n achteruit te gaan als we het op andere wijze in vullen. Goede nieuws is de naam “ FreakyNights” en het evenement is van ons. De site hebben we dan ook direct aangepast naar FreakyNights in Alphen. Maar of en hoe er een vervolg zal komen is nog volledig onbekend.
We keep you posted….
De organisatie van Freaky Nights heeft inmiddels laten weten dat er veel opbeurende berichten van bezoekers, deelnemers en sponsoren zijn binnengekomen.
Praat mee en mis niets meer over horror en Halloween via Discord.