Kersverse Scare Award winnaar The Horror Zone is een horror evenement in Bosschenhoofd. Op het terrein van Maple Farm Adventures kunnen bezoekers in november weer griezelen in de spookhuizen en zones. Net als vorig jaar staan er ook voor dit jaar weer 6 draaiavonden op de planning. Pak je agenda er maar weer bij en blok alvast deze dagen.

Het thema van vorig jaar was ‘Greywood Asylum’. Met Greywood Manor, The Cells (winnaar Best New Maze), The Lockup en Forest View County Park – Run Away! pakte het evenement in 2022 weer groots uit. Wat het thema van dit jaar wordt, dat komt op een later moment naar buiten. De organisatie grapte op 1 april zelf over Horrorbach, een verlaten bouwmarkt.

En dan nu de data en tijden voor 2023:

The Horror Zone vindt plaats op 10, 11, 17, 18, 24 en 25 november. Deze dagen vallen op een vrijdag en zaterdag. Het event draait dan van 19:00 tot 23:00 uur.

De nominaties voor de ScareCON Awards zijn inmiddels ook al bekendgemaakt. Voor deze Engelse prijs is The Horror Zone genomineerd in de categorie ‘Best Rising Star’.

Kan je niet genoeg krijgen van Halloween of andere spannende attracties en events? Praat en lees dan zeker mee in onze Scare Network Discord Server.