Clown, entertainer en massamoordenaar Eddie is al heel wat jaren het gezicht van de Halloween Fright Nights in Walibi Holland. Dat Eddie de Clown niet vies is van een feestje, dat moge duidelijk zijn. Eind september wordt er in het attractiepark Eddie’s Foute Party georganiseerd waar Eddie de host van is. Bezoekers staan een muzikale en gezellige avond te wachten samen met andere artiesten.

Op 29 en 30 september vind volgens Walibi Holland het foutste feest van het jaar plaats. Dit gebeurt niet in het park zelf maar in het BizNiz Center wat achter de WAB Club ligt. Naast een aantal verrassingen wat Eddie de Clown in petto heeft, komen er ook verschillende artiesten langs. Dit zijn Vieze Jack, Lamme Frans en Ronny Ruysdael. Vanaf 18:00 uur gaat het feest los en dit duurt tot 23:00 uur.

Het feest is alleen toegankelijk voor personen vanaf 18 jaar. Zij kunnen de hut verbouwen met Vieze Jack, aan boort stappen van de Zuipschuit met Lamme Frans of aansluiten in de polonaise van Ronnie Ruysdael.

Tickets voor Eddie’s Foute Party hebben een early bird prijs van €39,-. Parkeren zit bij de prijs inbegrepen. Let op, abonnementhouders moeten ook een ticket kopen voor het feest.

Maak kennis met de make-up artist van Eddie de Clown.

Halloween Fright Nights

Het is een van de weinige keren dat bezoekers Eddie de Clown al voor de Halloween Fright Nights kunnen tegenkomen in het park. Het grootste Halloween-event van Nederland keert uiteraard gewoon weer terug dit jaar. Op 12 dagen in oktober kunnen bezoekers weer oog in oog komen met hun grootste angsten.

Benieuwd wat scare actors verdienen bij de Halloween Fright Nights? Klik dan hier.

Kan je niet genoeg krijgen van horror, Halloween of andere spannende experiences? Praat en lees gezellig mee in onze Scare Discord server.