Scare Network organiseert voor de eerste keer een meeting speciaal voor leden uit de Scare Discord. Onder de noemer Scare Meet gaat er een select groepje deelnemers op zaterdag 16 september naar Walibi Holland die in het teken van de Halloween Fright Nights zal staan. Zo is er een presentatie van 1 uur over het populairste Halloween-evenement van Nederland. Daarnaast wordt er ook een unieke 2 uur durende tour gegeven waarbij onder andere 2 spookhuizen backstage bezocht worden. Dit mag je als liefhebber absoluut niet missen.

Elk lid van de Scare Discord dat minimaal 18 jaar oud is en vóór 8 augustus 2023 geregistreerd staat kan zich opgeven voor de meeting. In samenwerking met Walibi Holland is er een mooi programma samengesteld. En die ziet er als volgt uit:

10:00 uur – Aankomst Walibi Holland

10:15 uur – Ontvangst Mainstreet

10:30 uur – Om de dag goed te beginnen is er voor iedereen koffie, thee , warme chocolademelk, limonade, muffins en donuts

10:30 tot 11:30 uur – Presentatie Halloween Fright Nights, gegeven door Scott Bravenboer

11:30 tot 13:30 uur- Exclusieve Backstage Tour, gegeven door Scott Bravenboer Hier nemen we een kijkje bij spookhuis Below EN The Villa of Psychoshock. Daarnaast bezoeken we ook de Entertainment Base kleding & make-up.

13:30 tot 18:00 uur – Vrij parkbezoek in Walibi Holland

Prijs en aanmelden

Het aantal plekken is zeer beperkt. De organisatie adviseert dan ook dat geïnteresseerden zich zo snel mogelijk aanmelden via de link die in de Scare Discord server staat. De prijs per persoon voor deze dag is 60 euro. Voor abonnementhouders van Walibi Holland is de prijs per persoon 30 euro.

Ben je nog geen lid van de Discord server maar wil je in de toekomst ook met dit soort meetings mee? Of kan je niet genoeg krijgen van scare nieuws, horror, Halloween of andere spannende experiences? Meld je aan, praat en lees gezellig mee in onze Scare Network Discord server.