Attractiepark De Waarbeek komt binnenkort met het gloednieuwe Halloween-evenement ‘Lost in the Park’. Bezoekers kunnen naast het bestaande maar omgebouwde spookhuis ‘Huyze Pelle 2.0’ ook een gloednieuw spookhuis bezoeken. Dit spookhuis heet ‘Lost in the Movies’ en neemt bezoekers mee op een reis door de donkerste hoeken van de filmwereld. Verder is er ook nog de maze ‘Lost with the Hill Billy’s’ te ontdekken. Het evenement heeft recent hun plattegrond naar buiten gebracht en daar zijn een aantal leuke extra’s op te vinden.

Overdag kunnen bezoekers genieten van alle attracties maar zodra de duisternis zich langzaam over het park verspreid, kan iedereen zomaar oog in oog met hun ergste nachtmerrie komen te staan. In scare zone ‘The Scrapyard’ lopen griezels rond die niet heel vriendelijk lijken te zijn. Voor bezoekers die het durven is er ook de mogelijkheid om een griezelige herinnering vast te leggen. Wie moedig genoeg is kan op de foto in de fotozone.

Plattegrond

Op de plattegrond valt genoeg te zien. Spookhuis ‘Lost in the Cinema’ ligt vlak naast de ingang van het park en is vanaf 17:00 uur te bezoeken voor alle dappere bezoekers. Daarnaast zien we dat er verschillende attracties tijdens het event geopend zijn waaronder Rodelbaan, Raptor Adventure en Rupsje Mae. In totaal zullen er 11 attracties tijdens Lost in the Park geopend zijn. Het aanbod is goed verdeeld over het park. Zo kunnen bezoekers aan de rechterkant spookhuis Huyze Pelle bezoeken en aan de linkerkant de maze Lost with the Hill Billy’s en zone The Scrapyard bezoeken.

Bekijk de plattegrond en ontdek wat het event voor jou in petto heeft:

Date en tickets Lost in the Park

Het attractiepark uit Hengelo viert Lost in the Park op 4 avonden, namelijk 14, 21, 25 en 28 oktober 2023. De poorten sluiten dan pas om 21:00 uur. Bezoekers met een dagkaart zijn uiteraard ook welkom in de avond. Voor liefhebbers die liever alleen een avondticket willen hebben, is er de keuze om 14,99 af te tikken. Voor tickets ga je naar de ticketshop van De Waarbeek