Het Duitse attractiepark Fort Fun viert dit jaar alweer voor de 14de keer Halloween. Voor dit jaar staan horrorliefhebbers een nieuw verhaal en nieuwe experiences te wachten tijdens Fort Fear Horrorland. Dit nieuwe verhaal werd vorig jaar als geteased door middel van een spandoek in het park met de tekst ‘Träum was Böses’, oftewel ‘Dream something Bad’.

Het park heeft nog niet veel over Fort Fear Horrorland naar buiten gebracht. Het achtergrond verhaal staat inmiddels al wel op de website en die luidt:

DROOM OF WERKELIJKHEID?

Hartverscheurende kreten komen door verduisterde ramen – schaduwrijke figuren op straat – steeds meer lokale bewoners verdwijnen spoorloos. Wat doet het geheime genootschap “Society of manifested Nightmares” daar in zijn duistere schuilplaatsen en gaat alles echt zoals gepland?

Bekijk de duistere experimenten van de S.O.M.N.!

Tegelijkertijd is er ook een afbeelding geplaatst van een bijzonder wezen met roodgloeiende ogen. Wat de rol van dit personage gaat worden is nog onbekend.

Experiences

Wat mogen bezoekers verder nog verwachten? Een van de nieuwigheid dit jaar is ‘Psycho’. Naast een concept art beschrijft het park de nieuwigheid als Dark, Traumatic and Unique. Het park laat in ieder geval weten dat deze ervaring bezoekers gegarandeerd zal achtervolgen in hun dromen.

Naast Psycho komen er nog eens 2 nieuwe experiences. Deze zullen samen met het complete programma op een later moment worden vrijgegeven.

Data en tickets Fort Fear Horrorland

Er zijn 4 dagen waarin het normaal zo vrolijke park veranderd in een duister oord. En dit gebeurt op 13, 14, 21 en 28 oktober 2023.

En wat mag dit allemaal gaan kosten dan? Fort Fear Horrorland zit bij de entreeprijs van het attractiepark inbegrepen. Het is dus geen hardticket-event waarbij er nog apart een entreebewijs moet worden aangeschaft. Voor de experiences geldt waarschijnlijk wel een bijbetaling. Ook dit zal later door het park worden gecommuniceerd. Kijk voor alle informatie op de website van het attractiepark.

Benieuwd naar een evenement bij jou in de buurt? Bekijk onze pagina met locaties.

Kan je niet genoeg krijgen van horror, Halloween of andere spannende experiences? Praat en lees gezellig mee in onze Scare Discord server.