In deze Scareflits komt het scare nieuws van afgelopen week voorbij. Daarnaast komen ook onderwerpen voorbij waar eigenlijk geen plek voor was op de website maar die we toch graag even kort willen uitlichten. En een van deze onderwerpen is de Backstage Tour bij de Halloween Fright Nights.

Halloween Fright Nights

De Scare Discord organiseert voor de eerste keer een Scare Meet. Tijdens deze eerste meeting, die speciaal voor leden van de Discord is, wordt er een bezoek gebracht aan Walibi Holland. Hier wordt een 1 uur durende presentatie over de Halloween Fright Nights gehouden en wordt er een backstage tour gegeven. Hier komt de groep niet alleen langs verschillende spookhuizen maar wordt er ook een blik geworpen op de locatie waar normaal gesproken alle scare actors worden ‘gecreëerd’.

Slagharen

Dit jaar viert Attractiepark Slagharen voor de eerste keer Halloween. Aniba Entertainment verzorgt de productie en zoekt nog naar enthousiaste scare actors. De auditie vindt plaats op 1 september in Zwolle. Geef je snel op.

The Horror Zone

The Horror Zone gaat in november weer knallen. De ticketverkoop is afgelopen week gestart en tickets worden op dit moment nog voor zeer lage prijzen aangeboden. Zo ligt de early bird prijs op €19,95. Bezoek hier de website en verzeker je van een plek.

Horror Hotel

Wunderland Kalkar wordt in oktober omgedoopt tot Horror Nights Kalkar met spookhuizen en zones. Een apart onderdeel van deze experience is het unieke Horror Hotel waarbij bezoekers een bijzondere overnachting krijgen. Op 14, 21 en 28 oktober plus 4 november biedt Horror Hotel een huiveringwekkende ervaring die de hele nacht duurt: een 18 uur durende beproeving.

ScarePod

Na een zomerstop is ScarePod weer terug. In aflevering 45, die geheel volgens traditie om 13:13 uur werd gepubliceerd, is er een terugblik op het afgelopen jaar. De meest opmerkelijke, gekke, beste en bijzondere momenten komen hier voorbij. Meer informatie.

Town of Terror

De organisatie van Moonlight Events zet het centrum van Kollum op haar kop. Met een compleet nieuw concept heeft de jaarlijkse spokentocht ruimte gemaakt voor een heuse Town of Terror. Met onder andere spookhuizen, themagebieden, shows en een scare zone is er ontzettend veel te doen. Bekijk hier het voorlopige programma.

En dat was hem weer voor deze week, de Scareflits. Vind je dit een leuke toevoeging of heb je liever een onderwerp per artikel? Laat het weten in een reactie hieronder. Tot de volgende!

Bekijk de Scareflits van vorige week.

Kan je niet genoeg krijgen van scare nieuws, horror, Halloween of andere spannende experiences? Praat en lees gezellig mee in onze Scare Network Discord server.