Op zaterdag 16 oktober opende Avonturenpark Hellendoorn voor het eerst haar poorten voor Screams. Overdag is de sfeer nog gemoedelijk tijdens Heksendoorn. De figuren zoeken de interactie op met de kinderen. Dit kindvriendelijke event werd afgesloten met een vuurwerkshow. Dit was tevens de start van Screams.

Het horror event bestaat dit jaar uit 3 scarezones, 2 walkthroughs en 3 haunted houses. ScareZone was hierbij en maakte de volgende sfeerbeelden:

Haunted houses

Diep onder de grond bevindt zich het engste hotel waar jij ooit binnen bent geweest. The Crew werkt al jaren in dit bloederige ‘Horror Hotel’ en kent het ondergrondse gangenstelsel op hun duimpje. Verlaten kamers, een defecte lift, een lugubere eetzaal. Durf jij in te checken?

In het bloederige laboratorium ‘Death Lab’ zijn onderzoeken en experimenten totaal verkeerd afgelopen. De testpersonen zijn niet meer zichzelf. The Infected zijn constant op zoek naar mensenvlees en bloed. Weet jij wél snel uit dit verschrikkelijke laboratorium te ontsnappen?

Beleef samen met jouw vrienden dit creepy avontuur in het ‘House of Witches’. Let goed op want hoe dieper je dit huis in gaat des te groter wordt het gevaar. Ze houden jullie in de gaten. Je hoort ze. Ze zitten overal en wachten op jou. Hoeveel zouden het er zijn?

Voor de haunted houses is er een toeslag van €4,- per huis.

Op 16, 22, 23 en 30 oktober is het Avonturenpark van 10.00 tot 23.00 uur geopend en wordt het tussen 19.00 en 23.00 uur doodeng tijdens Screams.

 

Blijf altijd op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom Halloween en volg ons op:

Facebook

Twitter

Instagram

En wil je echt als eerste alles weten? Lees en praat mee op onze Discord server.

https://scarezone.nl/2021/10/09/oproep-help-scarezone-mee-en-stuur-jouw-beleving-in/