Poppodium MAX wordt ook dit jaar weer omgebouwd tot een spookhuis, want Fright Factory is terug. Het thema van dit jaar is ‘Seven Deadly Sins’. De ticketverkoop is inmiddels gestart en een avondticket kost €3,79. Ben je wat bang aangelegd maar wil je wel het event bezoeken? Dan is een middagticket (€2,79) misschien wel wat voor je. De adviesleeftijd is dan tot 14 jaar en het gaat er dan wat gemoedelijker aan toe in het spookhuis.

Tijdens het Scare Event 2022 viel Fright Factory in de prijzen. De organisatie won de Scare Award voor ‘Beste Acteurs’. Fantasie Compagnie liet weten onwijs trots te zijn op het hele team: ”Dankzij hen hebben we deze mooie prijs mee naar huis mogen nemen. Er komen nog een hoop mooie horror evenementen aan de komende tijd, binnenkort meer informatie op onze socials”.

Fright Factory vind plaats op 3 avonden. Dit is van dinsdag 25 tot en met donderdag 27 oktober 2022. Vind je dit te spannend? Dan kan je het spookhuis in de middag bezoeken op dinsdag 25 oktober en donderdag 27 oktober.

Bestel eenvoudig je tickets op de website van Fantasie Compagnie en reserveer een tijdslot.