We hebben er eerder dit jaar weleens over geschreven. 2023 is nu al een goed jaar als we kijken naar de releases van alle horrorfilms. En er komt nog veel meer aan. Na Megan, Knock at the Cabin, Cocaine Bear en de nieuwste Scream van Universal Pictures komen er binnenkort meer horrorfilms uit van de filmmaatschappij. In samenwerking met Triple P. Entertainment mocht ScareZone al meerdere bioscooptickets weggeven. Er komen binnenkort nog meer winacties voorbij.

De winacties vinden plaats op de social media kanalen van ScareZone. Dit gebeurt door middel van een like&share. Leden uit de Scare Network Discord server maken nog eens extra kans op tickets. Lezers die nog geen lid zijn van de server kunnen zich hier eenvoudig aanmelden.

De Discord server van Scare Network is er voor iedereen maar in het bijzonder voor mensen die iets met de scare- en/of halloweenindustrie hebben. Bezoekers van evenementen, organisatoren, bouwers, scare actors, grimeurs en creators, je kan het zo gek niet bedenken of iemand uit een vakgebied is te vinden in de server.

Dus wil je extra kans maken op tickets voor een horrorfilm of hou je van de industrie en wil je andere mensen leren kennen? Klik dan hier en meld je vandaag nog aan.