De maker van ‘The Nightmare of Eveline Shadow’ en ‘I Can Hear You’ komt nu met een nieuwe real-life horror game; Demise of the Gricers. De eerste bèta games zijn inmiddels al gespeeld en organisatie Entered laat daarbij weten dat het eerste deel vanaf 18 februari te beleven is.

De experience bevindt zich in een versleten en verlaten trein rangeerloods. Entered omschrijft de game niet als intiem of persoonlijk. Het laat een glimp zien van een macabere wereld die te ontdekken valt en doordrenkt is met het thema treinen.

Aanvankelijk zou de experience 150 minuten gaan duren. De organisatie heeft meegekeken met de bèta groep en realiseerden zich dat er enorm veel inhoud is gecreëerd. Daardoor is Demise of the Gricers verlengt naar 3 uur!

Locatie en tickets

De starttijden zijn:

  • Vrijdag: 18:30 en 22:00
  • Zaterdag: 11:30, 15:00, 18:30 en 22:00
  • Zondag: 12:00, 15:30 en 19:00

Aanwijzingen voor de locatie worden per e-mail als instructie toegestuurd. De organisatie zegt wel dat Stationstraat 126 in As, België een goed startpunt als indicatie is.

De game is speelbaar voor maximaal tien personen. Tickets worden per team verkocht. Bestel je tickets voor deze real-life horror game via de website van Entered.

Kan je niet genoeg krijgen van horror, Halloween of andere spannende experiences? Praat en lees gezellig mee in onze Scare Network Discord server.