De Halloween Fright Nights presenteert dit jaar verschillende nieuwigheden zoals spookhuis The Final Slay Ride. Bezoekers kunnen aankomende editie ook door de nieuwe scare zone Ghostly Graveyard lopen. Helemaal nieuw is die niet, want vorig jaar was de zone al in gebruik tijdens de Halloween Spooky Days, het familievriendelijke evenement dat overdag plaatsvindt. Het is nu wel voor de eerste keer dat de zone een horror-overlay krijgt voor de avondeditie.

Walibi Holland komt met 4 scare zones: Nightmares, Tangled Twigs, Pirate’s Cove en Ghostly Graveyard. Daarnaast keert ook Festival of Freaks weer terug. De nieuwe zone ligt volgens de plattegrond vlak achter attractie Blast en loopt tot het plein van Untamed. Hier dwalen meerdere freaks rond en kunnen bezoekers hun ogen uitkijken bij de decorstukken. Wellicht komt hier iets bekends voorbij….

Een wandeling door de thuisbasis van de dwalende zielen. Heb jij het lef om dit kerkhof te bezoeken? Wees op je hoede, want het lijkt hier te leven. Wie weet ben jij de volgende prooi.

Horrorliefhebbers kunnen hun hart weer ophalen. De Halloween Fright Nights komt dit jaar met een aantal bekende en onbekende experiences. Zo heeft scare zone Villains het veld moeten ruimen maar wordt spookhuis Haunted Holidays nieuw leven ingeblazen, zei het eenmalig. Alleen dit jaar kunnen bezoekers The Final Slay Ride bezoeken en Kerst op een bijzondere manier ervaren. Een andere eenmalige experience bevindt zich aan de overkant, namelijk Urban Explhorror.

Data en tickets Halloween Fright Nights

Bezoek de Halloween Fright Nights op 7, 8, 14, 15, 19 t/m 22 en 26 t/m 29 oktober 2023. De ticket verkoop is inmiddels gestart. Prijzen tussen de spookhuizen, walkthroughs en experiences varieren tussen de €8,50 en €22,50. Tickets voor de Halloween Fright Nights zijn nu te bestellen via de website. Kies de dag en daarna voor eventuele extra’s om je tickets voor de belevenissen veilig te stellen.