Dit weekend is The Horror Zone weer van start gegaan. Op het terrein van Maple Farm Adventures in Bosschenhoofd kunnen bezoekers genieten van 4 griezelige experiences. Met The Cells, The Lockup, Greywood Manor en Forest View County Park – Run Away heeft de organisatie wederom weer vernieuwd.

Het thema van deze editie is Greywood Asylum. Bezoekers gaan als journalisten op onderzoek uit om te ontdekken wat er plaatsvind in het instituut dat zich aan de andere kant van Forest View County Park bevind. Dokter Ravenheim is bezig met een revolutionaire behandeling wat tot nu toe nog geen enkele genezen patiënt heeft opgeleverd.

The Cells

Onder begeleiding van bewakers wordt je geassisteerd naar het bijgebouw van het Asylum, ‘The Cells’. Medewerkers keren hier niet altijd terug en het kan maar zo zijn dat je er alleen voor staat. Laat je niet pakken en zoek in geval van nood zo snel mogelijk naar een uitweg. Met een beetje pech laat deze uitweg lang op zich wachten. Vanwege de extremere ervaring is dit huis geschikt voor personen van minimaal 16 jaar oud.

Greywood Manor

Patienten spreken over gruwelijkheden die plaatsvinden in de woning van Dokter Ravenheim. Als journalist betreed je ‘Greywood Manor’ waar je vriendelijk onthaalt wordt door mevrouw Sophia Ravenheim. Al snel wordt je aandacht naar iets anders getrokken en pluis je het huis kamer voor kamer uit waarna je oog in oog met de dokter komt te staan.

The Lockup

In dit gebouw worden patiënten voor een eerste keer verwelkomt. Journalisten kunnen hier een kijkje nemen bij het proces. Al snel blijkt dat de journalisten ook onderdeel van het proces zijn. Hierdoor worden zij ook als patiënten gezien en behandeld. Onderga het hele proces vanaf het inchecken tot aan je consult met een van de doktoren.

Forest View County Park – Run Away!

Deze experience bevindt zich voor het grootste gedeelte buiten af. Sommige patiënten vluchten hier de bossen in om nooit meer gevonden te worden. In dit bos dwalen veel wolven rond waardoor het alles behalve veilig is. Ondanks de waarschuwingen is het nodig om als journalist alles in kaart te brengen waardoor ook jij het bos zal moeten betreden. Gelukkig heb je een lantaarn mee. Nu maar hopen dat die blijf branden.

The Courtyard

Naast alle spannende experiences kan je als bezoeker/journalist even bijkomen op het centrale plein. De verse pizza’s, hamburgers, sate, cocktails, mocktails en het eigen gebrouwen biertje van The Horror Zone zullen daar zeker bij helpen. Als aandenken kan je in de shop nog merchandise kopen waaronder kleding, sleutelhangers, magneten en veel meer.

Data en tickets

The Horror Zone draait nog op 18,19, 25 en 26 november. Een combi ticket kost €24,95 en geeft toegang tot alle experiences. De backstage VIP ticket is alleen nog beschikbaar op 19 en 26 november. Alle tickets bestel je eenvoudig op de website.