Bobbejaanland is op zoek naar scare actors voor Halloween 2023. Hou jij van griezelen en mensen laten schrikken? Dan is het plezantste halloweenteam van ’t land op zoek naar versterking voor oktober en november. Vul je gegevens in en wie weet neemt het park contact met jou op om een auditie te komen doen.

Jezelf opgeven als scare actor in Bobbejaanland is een fluitje van een cent. Vul jouw gegevens in via het inschrijfformulier en geef aan op welke dag je auditie kan doen. Er is keuze uit 3 dagen; 9, 22 en 30 augustus. Klik hier voor het online inschrijfformulier.

Het park laat weten dat geïnteresseerden niet standaard een reactie krijgen. Heb je 2 werkdagen voorafgaand op jouw geselecteerde auditiedag nog niets vernomen? Dan ben je helaas niet geselecteerd.

Crew

Geen scare actor maar toch jouw steentje bijdragen aan Halloween in Bobbejaanland? Geef je dan op als crewlid. Ook dan moet je online jouw gegevens achterlaten en laten weten op welke dag je kan meedoen aan de opleiding. Dit kan op 8, 9 of 10 september. Daarnaast dien je aan te geven op welke dagen je kan werken tijdens de halloweenperiode. Klik hier om je op te geven als crewlid.

Bekijk hier op welke dagen de nocturnes zijn.

Kan je niet genoeg krijgen van horror, Halloween of andere spannende experiences? Praat en lees gezellig mee in onze Scare Discord server.