Universal Pictures heeft op 17 mei 2023 de eerste officiële teaser van ‘Five Nights At Freddy’s’ naar buiten gebracht. Je leest het goed. De bekende horrorgame komt naar het witte doek, en wel vanaf 27 oktober.

In de film zien we een onrustige bewaker die bij Freddy Fazbear’s Pizza begint te werken. Tijdens de eerste nacht ontdekt hij zich dat de nachtdiensten bij Freddy’s niet gemakkelijk zijn om door te komen.

Five Nights At Freddy’s is gebaseerd op de gelijknamige horrorgame ontwikkeld door Scott Cawthon. De gameplay is zeer beperkt en zorgt voor een beklemmende sfeer. Mede hierdoor is de game een groot succes gebleken op zowel de pc als mobiel. Het doel is om de 5 nachtdiensten te overleven. De poppen en animatronics mogen er overdag dan onschuldig uitzien maar deze komen ’s nachts tot leven. Gebruik de beveiligingscamera’s en sluit de deuren op tijd zodat deze creaps je kantoor niet kunnen betreden.

Het is tijd om in te klokken. Bekijk de teaser:

Kan jij 5 nachten overleven? Tegelijkertijd met de bioscooprelease zal de film ook op Peacock te zien zijn. Het is nog niet duidelijk of de film ook de Nederlandse zalen zal halen.

Kan je niet genoeg krijgen van horror, Halloween of andere spannende experiences? Praat en lees gezellig mee in onze Scare Network Discord server.