Het Duitse Schwaben Park blikt al ver vooruit naar het volgende seizoen. In 2024 kunnen bezoekers voor de allereerste keer avondopenstellingen bijwonen tijdens de Halloweenperiode. Het park zegt zelfs speciale plannen te hebben.

Vrolijkheid en plezier maken tijdens de herfst plek voor horror en geschreeuw. Schwaben Park wordt van 25 oktober tot 3 november 2024 getransformeerd naar een duistere plek. Tijdens het evenement zijn de poorten geopend van 11:00 tot en met 19:00 uur. In de avond zal er een tocht met lampionnen gehouden worden.

Tijdens de ‘Teuflisch gute Hexenparty’ kunnen bezoekers alle attracties in het donker beleven. Volgens het park gaat dit evenement nog een stapje verder. Er zullen ruim 100 ‘artiesten’ in het park aanwezig zijn om een bijzondere avond te creëren die bezoekers nog lang zullen bijblijven.

Schwaben Park is een echt familiebedrijf uit 1972 in de buurt van Stuttgart. Het park kan daarom ook gemakkelijk bezocht worden in combinatie met Europa-Park.

Andere parken die hun Halloweenperiode hebben gecommuniceerd zijn Avonturenpark Hellendoorn en DippieDoe.

Stem nu op jouw favoriete attractiepark muzieknummers voor de ”Backseaters Top Zoveel Attractiepark Muziek”.

Wist je dat Backseaters ook een eigen Discord server heeft? Praat hier lekker mee over alle nieuwtjes en ontwikkelingen en mis niets. Geef je hier op.