Walibi Holland komt wederom met een extra auditiedag voor de Halloween Fright Nights. Na de audities van 24 en 25 juli kwam het park met een extra dag op 13 augustus. Deze zijn inmiddels allemaal afgerond. Nu wordt er nog een extra auditie gehouden.

De audities vinden plaats op donderdag 26 augustus. Geinteresseerde kunnen zich tot en met 25 augustus aanmelden. Welke rol je als deelnemer gaat spelen, zal tijdens de auditie worden bepaalde door het castingteam.

Halloween Fright Nights

Honderden angstaanjagende Halloween acteurs zetten Walibi Holland geheel op z’n kop. Als scare actor kom je terecht in een Scarezone of Haunted House die op verschillende plekken op het park te vinden zijn. Er is een grote diversiteit aan rollen. Van slachtoffer tot monster en van sprekende rol tot extreme scare. Jij neemt de bezoeker mee in deze tot leven gekomen nachtmerrie. Je bent onderdeel van een Halloween dat ervoor zorgt dat onze gasten de longen uit het lijf gillen, in hun broek plassen van angst en je bezorgt hen de ergste nachtmerries!

Halloween Spooky Days

De Walibi Holland Halloween ervaring voor de stoere kinderen van 6 tot 12. Jij zult deze jonge monsters een spannend en uitdagende dag bezorgen. We zoeken de grenzen op, maar zullen er nooit overheen gaan. Als acteur neem je de jonge monsters (en hun ouders/verzorgers/begeleiders) mee in het verhaal dat in het script staat. Dit is geheel op basis van jouw improvisatie en de training die je krijgt. Belangrijk is dat je goed bent in het aangaan van interactie en de grens aanvoelen bij een kind tussen spannend en eng.

Lijkt het je leuk om een rol te spelen tijdens het grootste evenement met Nederland? Meld je aan via Walibi Holland

De Fright Nights zijn elk weekend van 9 tot en met 31 oktober te bezoeken. Daarnaast is het event ook vanaf 21 oktober op de donderdag en vrijdag. De Spooky Days zijn op meer dagen te bezoeken. Dit is van 9 tot en met 31 oktober met uitzondering van 11 tot en met 15 oktober.

Wil je op de hoogte blijven over alles wat met Halloween te maken heeft? Sluit je aan op onze Discord server en praat mee.

Tips voor een auditie nodig? Bekijk dan eens onderstaand artikel:

https://scarezone.nl/2021/07/14/hoe-haal-je-een-auditie-als-scare-actor/