Het stemmen is nog in volle gang maar de organisatie van Scare Event laat weten dat er nu al een record aantal stemmen zijn uitgebracht voor de publieksprijs. Deze publieksprijs is een van de 7 Scare Awards die tijdens het Scare Event wordt uitgereikt. Iedereen kan nog tot 7 april stemmen op zijn of haar favoriete halloweenevent van het afgelopen jaar.

Hoeveel stemmen er precies binnen zijn laat de organisatie nog niet weten. Dit wordt op zaterdag 15 april bekendgemaakt tijdens het Scare Event. Als onderdeel van het juryrapport kan iedereen zien waar zijn of haar event is geëindigd in de lijst. De publieksprijs ging eerder al naar Attractiepark Toverland en Avonturenpark Hellendoorn. Heb je nog niet gestemd? Breng nu een stem uit en wie weet wint jouw event dit jaar de publieksprijs. Stemmen doe je hier.

Dit jaar vind de 3e editie van Scare Event plaats. Na 2 jaar bij Scare Me te hebben gestaan, wordt het event nu gehouden in Avonturenpark Hellendoorn. In tegenstelling tot voorgaande jaren is het event nu al vanaf 15:00 uur te bezoeken. Daarnaast wachten bezoekers een vol programma.

Wil je nog tickets bestellen voor Scare Event? Wees er op tijd bij, want vorig jaar was het event vol. Bestel je tickets op http://www.scareevent.nl

Kan je niet genoeg krijgen van horror, Halloween of andere spannende experiences? Praat en lees gezellig mee in onze Scare Network Discord server.