Afgelopen week vond de release van de horrorthriller ‘Knock at the Cabin’ plaats. De film van M. Night Shyamalan (The Sixt Sense, Signs) wordt prima ontvangen. En dat is ook te zien in de Noord-Amerikaanse Box Office Top 10 waar de film op plek 1 binnenkomt. Met een opbrengst van $14.200.000 schiet de film Avatar voorbij die maar liefst 7 weken bovenaan stond.

Met een budget van $20 miljoen en een wereldwijde omzet van ruim $21 miljoen heeft Knock at the Cabin een prima openingsweek gedraaid. Daarmee laat de horrorthriller onder andere Avatar: The Way of Water onder zich. Die film draaide in zijn achtste week een omzet van $10.8 miljoen.

Verhaal

Tijdens een vakantie in een afgelegen hut worden een jong meisje en haar ouders gegijzeld door vier gewapende vreemdelingen, die het einde van de wereld aankondigen en eisen dat de familie een ondenkbare keuze maakt om dit te voorkomen. Met beperkte toegang tot de buitenwereld, moet het gezin beslissen waarin ze geloven voordat alles verloren is.

In de film van Universal Pictures zijn de hoofdrollen weggelegd voor onder andere Dave Bautista (Guardians of the Galaxy), Jonathan Groff (Hamilton, Mindhunter), Ben Aldridge (Pennyworth, Fleabag) en Nikki Amuka-Bird.

Knock at the Cabin draait nog steeds in de bioscoop. Bekijk hier de trailer.

Kan je niet genoeg krijgen van horror, Halloween of andere spannende experiences? Praat en lees gezellig mee in onze Scare Network Discord server.