De 14e editie van Amsterdam Halloween Party is in aantocht. Dit clubevenement is alleen toegankelijk voor mensen die zich houden aan de dresscode. Voor dit jaar is er een toestroom van superschurken verwacht. In de nacht van 28 oktober zullen deze boosdoeners de boel komen versterken met hun kwaadaardige uitstraling. Overleef deze nacht door een van hen te worden. Dans en geniet.

Wordt onderdeel van het grootste jaarlijkse Halloween event in Amsterdam en ga de hele nacht los.

Verhaal

Iedereen gelooft dat de superschurken uit onze wereld zijn verbannen en zijn verdwenen in de annalen van de stripverhalen, verloren in de tijd. De realiteit is echter huiveringwekkend anders: ze zijn verborgen in de diepten van schimmige parallelle universums, levenslang gevangen. Ondergedompeld in pikzwarte duisternis, hebben ze hun grootse terugkeer beraamd. Halloween zal het toneel zijn voor hun onheilspellende ontsnapping – de aanval van de superschurken. Het uur is aangebroken voor deze kwaadaardige wezens om hun sinistere krachten en kwade machinaties te ontketenen.

Praktische informatie

Datum: 28 oktober 2023
Tijd: 22:00 – 05:00 uur
Locatie: Westerunie Amsterdam
Thema: Super Villains

Tickets kosten €31,- per persoon.

Kijk voor meer informatie, line-up, tickets en aftermovies van Amsterdam Halloween op de website.

Wil je meer van dit soort artikelen lezen? Neem dan zeker eens een kijkje in onze categorie ‘Extra’.

Kan je niet genoeg krijgen van horror, Halloween of andere spannende experiences? Praat en lees gezellig mee in onze Scare Network Discord server.