Als we de organisatie van Scream Nights moeten geloven dan is dit het beste Halloween event van Noordwest Duitsland. Het event uit Rastede is op zoek naar scare actors en grimeurs om bezoekers een gruwelijke avond te bezorgen. Is deze locatie goed te doen voor je? Lees dan zeker even verder.

Volgens de organisatie zetten ze elk jaar een uniek evenement neer. Op een buitengewone locatie wordt er ingespeeld op de grootste angsten, fobieën en nachtmerries van bezoekers. Zij staan een avond vol plezier, adrenaline en kippenvel met vrienden, familie of collega’s te wachten.

Neem zeker eens een kijkje op hun website.

Scream Nights is op zoek naar scare actors, grimeurs en crew. De casting is op 2 dagen; Zondag 22 juli of zondag 28 augustus 2022. Het is niet nodig om ervaring te hebben als scare actor of crewlid. Ervaring met grimeren is wel wenselijk. Aanmelden kan via een persoonlijk bericht op Facebook of via info@screamnights.de. De eerste aanmeldingen zijn inmiddels binnen.

Het event is eerder al genomineerd geweest voor een prijs in de categorie “Beste kostuums en make-up”

De organisatie van Scream Nights: “Daar zijn we bijzonder trots op, want vorig jaar moest ons fantastische make-up team een ​​mond- en neusbescherming integreren in ELK ontwerp. Je had gewoon iedereen een chirurgisch masker kunnen aandoen, maar dat was niet onze bedoeling. AL onze acteurs ontvingen verschillende creaties die veilig waren en tegelijkertijd bij het kostuum pasten. We zijn blij dat niet alleen onze beveiligingsmaatregelen hebben gewerkt, maar dat de creativiteit, flexibiliteit en het werk van ons make-upteam en onze scare actor ook van buitenaf gezien en gewaardeerd worden”.

Bekijk meer van dit soort vacatures onder het kopje ‘Audities’.

Praat mee en mis niets meer over horror en Halloween via Discord.