Recent kon ScareZone als eerste melden dat er de nodige vernieuwingen aankomen voor het horror-event Screams in Avonturenpark Hellendoorn. Inmiddels heeft het park ook de ticketverkoop gestart voor alle spookhuizen. Een nieuwe optie voor dit jaar is de V.I.P. ticket waarmee bezoekers alle spookhuizen eenmalig kunnen bezoeken zonder daarvoor in de reguliere wachtrij aan te sluiten.

De V.I.P. ticket, oftewel de Very Infected People geeft versneld toegang tot de spookhuizen Horror Hotel, Zombie Attack, Witch House en Death Lab. Dit laatste spookhuis wordt aankomende editie voorzien van een nieuwe scene. 

Alle prijzen op een rij:

V.I.P. ticket 
€39,95

Losse tickets:

Horror Hotel

€4,-

€5,- (Nightmare Edition)

Zombie Attack
€6,-

Witch House

€5,-

Death Lab

€5,-

De prijs van een V.I.P. ticket is exclusief entree tot het park. Een dagticket tot het avonturenpark kost op dit moment tussen de €21,99 en €23,49. Dit is afhankelijk van de gekozen dag. De reguliere prijs ligt normaal gesproken op €29,50 dus wacht niet te lang met het bestellen van ticket. 

Bestel je tickets nu.

Face your Fear

De slogan van dit jaar is Face your Fear. Verzamel moed en overwin je angsten. Screams bezoek je op 14, 21 en 28 oktober + 4 november 2023. Het park is op deze dagen tot 23:00 uur geopend. 

Het evenement is geliefd bij het publiek, want Screams heeft 2 jaar op rij de Publieksprijs gewonnen. Op deze award kunnen bezoekers online stemmen welke jaarlijks tijdens het Scare Event worden uitgereikt.

Kan je niet genoeg krijgen van scare nieuws, horror, Halloween of andere spannende experiences? Meld je aan, praat en lees gezellig mee in onze Scare Network Discord server en help ons groeien richting de 600 leden.