Het zal misschien geen verrassing zijn maar het volgende deel van Terrifier komt eraan. Dit is officieel bevestigd tijdens het Filmfestival van Cannes. Het is alweer de derde film uit de franchise en krijgt een groter budget dan zijn voorgangers. En ja, de verwachting is dat Art the Clown uiteraard weer van de partij is.

Voor Terrifier 3 keren zowel schrijver en regisseur Damien Leone en producer Phil Falcone terug. Details van de film zijn er nog niet maar er wordt wel verwacht dat David Howard Thornton en Lauren LaVera beiden hun rol als Art the Clown en Sienna zullen oppakken.

Budget

Het budget zal uit 7 cijfers bestaan en dit is een forse stijging ten opzichte van het vorige deel. Priscilla Smith van The Coven zei er het volgende over: ”Er zal deze keer een veel groter budget zijn, wat bedoeld is om de filmmakers meer creatieve vrijheid te geven en ze zo wild mogelijk te laten zijn. En, alle grappen terzijde, we gaan dit jaar voor die Oscar.”

Grensverleggend

Schrijver en regisseur Damien Leon voegde er nog iets opmerkelijks toe: ”Terrifier 3 zal een nieuwe grensverleggende toevoeging aan het horrorgenre zijn, en zal de ongebreidelde, compromisloze heldendaden voortzetten die fans van de franchise gewend zijn en vieren. Als je dacht dat het terreurbewind van Art the Clown in deel 2 extreem was, dan heb je nog niets gezien.”

De verwachting is dat het filmen in november of december zal starten. Het doel is om Terrifier 3 eind 2024 uit te brengen.

Vorige deel

Het tweede deel kwam al snel in het nieuws vanwege flauwvallende of overgevende bezoekers. De Nederlandse bioscopen speelde hier natuurlijk op in.

In het vorige deel keerde Art the Clown terug naar Miles County, na te zijn opgewekt door een sinistere entiteit. Tijdens Halloweenavond had hij het op een tienermeisje en haar jongere broer gemunt.

Bekijk de trailer hier:

Wil je meer van dit soort artikelen lezen? Neem dan zeker eens een kijkje in onze categorie ‘Extra’.

Kan je niet genoeg krijgen van de nieuwe attractie of andere spannende attracties en events? Praat en lees dan zeker mee in onze Scare Discord Server.