Met The Breakout heeft Warrior Events een spectaculaire real life game in handen. De recensies van afgelopen seizoen waren lovend. Goed nieuws! De organisatie gaat in maart, april en mei weer starten met deze Adventure game. En de tickets voor maart zijn inmiddels al te bestellen.

Tijdens The Breakout moeten spelers opdrachten uitvoeren en daarbij uit handen blijven van zombies die een verlaten school binnenvallen. De game duurt ongeveer 3 uur. ScareZone was in november 2022 aanwezig bij de game in Meppel. Lees de review hier.

Op 10, 11, 17 en 18 maart 2023 zijn er nog tickets beschikbaar. Heb je het spel nog niet gespeeld of vond je het de vorige keer zo tof dat je nog een keer wilt? Wees er op tijd bij, want op dit moment is er een korting waarbij Early bird tickets nog maar €38,95 kosten.

Dit jaar bevat The Breakout veel horror survival elementen. Probeer de lasers te ontwijken, klim op het dak om uit de handen te blijven van de geïnfecteerden, spring van het balkon, vind je weg in het doolhof, vecht tegen de zombies en schiet de ‘bad’ guys neer met een nerfgun of een archery tag pijl en boog.

Kan je niet genoeg krijgen van horror, Halloween of andere spannende experiences? Praat en lees gezellig mee in onze Scare Network Discord server.