Wie denkt dat horror alleen in oktober goed loopt komt bedrogen uit. Zowel The Horror Zone als Scare Me zijn vanavond allebei uitverkocht. Last minute tickets kopen voor vandaag is dus een verloren zaak. Beide locaties adviseren liefhebbers dan ook om te kijken naar andere beschikbare dagen.

The Horror Zone

The Horror Zone pakt dit jaar uit met de County Fair waar genoeg te doen is. Zo kunnen bezoekers helemaal losgaan in “Oliver’s Funhouse”, “Campsite The Mayflower” en “Hell’s Manor”. Bezoek ook eens de duistere kant en ontdek ”The Black Market” of laat jezelf verrassen bij ”The World Famous Freak Show”.

Na vanavond draait The Horror Zone ook nog op:

Zaterdag 18 november 2023
Vrijdag 24 november 2023
Zaterdag 25 november 2023

Online tickets kosten €27,95 per persoon en daarmee kunnen alle attracties bezocht worden. Bestel ze hier. Er worden ook tickets aan de deur verkocht. De prijs is dan wel iets duurder, namelijk €32,95.

Scare Me

Bezoekers van Scare Me kunnen 5 spookhuizen bezoeken + een darkride. In The Mansion kruip je in de huid van een privé detective en maak je jacht op de huiseigenaar. In Writers Block betreed je het huis van de schrijver. Wat is echt en wat is fictie? Ga op zoek naar ingrediënten in Kill It en blijf uit handen van angstaanjagende clowns. In Baku stap je een Oosterse winkel binnen en zet je alle zintuigen op scherp. Tot slot is er de nieuwste spookhuis Ship of Souls. Treed binnen en ga op zoek naar een schat. Tuurlijk, je zal piraten tegenkomen, maar er schuilt een veel groter gevaar hier.

The Ride is een darkride waar bezoekers in een karretje stappen. Ben jij klaar voor de rit van je leven?

Na vanavond draait Scare Me alleen morgen 18 november nog. De ticketprijs is vanaf €31,95 per persoon. Bestel ze hier.

Scare Me keert volgende maand nog terug voor hun eigen Kersteditie. Meer informatie volgt binnenkort.