Vanaf aankomende zaterdag 7 oktober barsten de Halloween Nights weer los in Attractiepark Toverland. Nieuw dit jaar is het gigantische spookhuis ‘Now You’re Mine’. Bezoekers kunnen straks aan de rand van het park Mijnbouwmuseum Sevenum bezoeken. De experiences duurt volgens het park 20 minuten. Na het uitbrengen van de limited edition pins komt Toverland nu met merchandise speciaal voor het nieuwste spookhuis.

Voor bezoekers die Now You’re Mine straks helemaal te gek vinden heeft het park een leuk aandenken gelanceerd. Naast de pin kunnen bezoekers straks ook een zwarte hoodie van het spookhuis kopen. De hoodie bevat het logo van de nieuwste spookhuis met daaronder de naam Toverland. Ook is Now You’re Mine straks als sleutelhanger te krijgen. Op deze manier blijven bezoekers herinnert aan de horror wat zich binnen de mijn heeft afgespeeld. De hoodie kost €49,95.

Wil je liever een hoodie waar alle experiences op te zien zijn? Dan kan er gekozen worden voor de Halloween Nights-hoodie. Hier staat aan de voorkant ‘Halloween Nights 2023’ en aan de achterkant alle scare zones en experiences.

Toverland was lang geheimzinnig over het nieuwe spookhuis. Tijdens het Scare Event van 15 april 2023 werd het thema al wel op een subtiele manier gepresenteerd. Onlangs bracht het park zelf ook foto’s naar buiten wat een impressie van het huis moet geven.

Tickets voor spookhuis ‘Now You’re Mine’ kosten €9,50 en zijn hier te bestellen. Na bestelling krijgen boekers een e-mail waarmee zij alvast worden meegenomen in het verhaal.

Krijg je niet genoeg van al het scare nieuws, horror, Halloween of andere spannende experiences? Praat en lees gezellig mee in onze Scare Network Discord server en help ons naar de 666 leden.