Avonturenpark Hellendoorn staat op 3 avonden in oktober in het teken van Halloween. Het evenement ‘Screams’ is op 15, 22 en 29 oktober 2022 en is geschikt voor jong en oud. Het park is tijdens deze avonden tot 23:00 uur geopend. ScareZone vermeldde eerder alle zones, spookhuizen en walkthroughs. Nu de verkoop is gestart zijn ook alle prijzen bekend.

Geïnteresseerden die het evenement willen bezoeken dienen voorafgaand aan hun bezoek de reserveringen te maken en alle overige tickets te bestellen. Dit kan hier. Afhankelijk van de dag kost een entreeticket op dit moment €20,99 of €21,99. Maar let op, hier zitten de spookhuizen nog niet bij inbegrepen.

Prijzen spookhuizen

Alle scare zones en walkthroughs zitten bij de entreeprijs inbegrepen. Bezoekers kunnen tijdens Screams in 4 spookhuizen. Voor het bezoeken van een spookhuis dient vooraf een ticket besteld te worden. Een ticket voor Horror Hotel, Death Lab en/of het vernieuwde Witch House kost €4,- per spookhuis. Het nieuwe spookhuis Zombie Attack kost €5,- en is vanaf 20:00 uur te bezoeken.

Bezoekers die alles willen doen zullen in totaal €38,99/€39,99 moeten afrekenen. Hier komt een parkeerticket van €7,50 nog bovenop.

Bestel alle tickets.

Praat mee en mis niets meer over horror en Halloween via Discord.