Walibi Belgium viert Valentijnsdag dit jaar op een speciale manier door een wedstrijd te organiseren waarmee deelnemers een ongewone gastronomische ervaring kunnen winnen. Het park nodigt 5 gelukkigen en hun geliefden uit om op 14 februari 2024 een avond door te brengen inclusief diner in de meest ongewone omgeving; attractie Popcorn Revenge.

Walibi’s PopCorn Revenge attractie opent haar deuren voor een gastronomisch diner! Op het menu staat een 4-gangenmenu gecreëerd en samengesteld door topchef Alexandre Ciriello, van het gastronomische restaurant “L’horizon” in Chaumont-Gistoux, pnlangs uitgeroepen tot Jonge Chef van het Jaar 2023 door Gault & Millau. Zijn verfijnde keuken belooft de smaakpapillen van de winnaars te verrukken.

Chefkok Ciriello zegt er het volgende op:

“We zijn erg trots op onze samenwerking met Walibi. Als Waveraar is dit de plek die mij van jongs af aan plezier heeft bezorgd en heeft laten dromen en die ik nu opnieuw ontdek met mijn eigen kinderen. Toen ik door het park werd gecontacteerd, was ik razend enthousiast. Het Walibi- team, dat net zo gepassioneerd en creatief is over hun projecten als ik, belooft een absoluut uitzonderlijke en unieke avond. Verwacht iets wat nog nooit eerder is vertoond in Europa. Deze onconventionele avond neemt je mee terug in de tijd. Ik ben verheugd om met hen samen te werken en hoop oprecht dat deze avond er één wordt om nooit te vergeten. Aan alle tortelduifjes wens ik een heerlijke Valentijnsdag”

Hoe maak je kans?

Het is eenvoudig om aan deze bijzondere wedstrijd mee te doen. Tot en met 9 februari 2024 kunnen geïnteresseerden via deze website kans maken op een diner voor 2. Draai aan de zwengel en zorg dat alle Walibi mascottes op een rij komen te staan. Wie weet win jij dan een van de 5 tafels voor 2 personen.

Wist je dat Backseaters ook een eigen Discord server heeft? Praat hier lekker mee over alle nieuwtjes en ontwikkelingen en mis niets. Meld je hier aan.