Vanaf maandag 12 februari start Walibi Holland met een speciale Valentijn actie. Liefhebbers die van plan zijn om het park te bezoeken, kunnen toeslaan tijdens de 1+1 actie. Dit wilt zeggen dat bij aankoop van een ticket, een tweede ticket gratis wordt bijgevoegd.

Het is op dit moment nog niet mogelijk om tickets vooruit te bestellen op de website van Walibi Holland. Wat de entreeprijzen voor aankomend seizoen gaan doen is dus nog niet bekend. Het park heeft inmiddels wel laten weten dat de speciale Valentijn tickets geldig zijn van 30 maart tot en met 30 juni 2024. Vanaf 12 februari zal er meer duidelijkheid komen.

De prijzen voor abonnementen zijn inmiddels al wel bekend en kunnen ook al besteld worden. Op de website van het park wordt een Walibi abonnement nu tijdelijk aangeboden voor €89,-. Hiermee kunnen bezoekers een seizoen onbeperkt het park bezoeken. Het abonnement biedt daarnaast ook twee keer toegang tot de Halloween Fright Nights in oktober.

Win tickets

Op dit moment valt er een heuse Valentijn game te spelen waarmee tickets of een overnachting in Walibi Village gewonnen kunnen worden. Het spel is hier te spelen.

Meer lezen over Walibi Holland? Klik dan hier.

Wist je dat Backseaters ook een eigen Discord server heeft? Praat hier lekker mee over alle nieuwtjes en ontwikkelingen en mis niets. Meld je hier aan.