Na de metamorfose van het Ketelhuis tot Heksenketelhuis in Den Bosch komt de organisatie met een nieuwe experience. Op 6 en 7 januari 2023 kunnen bezoekers een horror escape room in Rosmalen bezoeken. De experience start met een spooktocht waarna bezoekers worden opgesloten en hun weg terug moeten weten te vinden. Opmerkelijk is dat ook deze experience helemaal gratis te bezoeken is.

Deze tweedaagse activiteit is dus een combinatie van spooktocht en escape room. De doelgroep is vanaf groep 8 tot 23 jaar. Weet jij te ontsnappen terwijl je uit handen van de scare actors probeert te blijven?

Er is al een teaser uitgebracht:

Bereid je voor: in januari zal er in Rosmalen een hele toffe activiteit plaatsvinden, een heuse Horror Escape Room! Lukt het jou om alle puzzels binnen de tijd op te lossen, en uit de handen te blijven van de monsters?

Inschrijven doe je eenvoudig via deze link. Tijdsloten zijn beschikbaar vanaf 16:00 uur tot 20:20 uur. Er zijn daarbij 5 plekken per tijdslot. Ben je niet in het bezit van eigen vervoer? Geen paniek. De experience is eenvoudig te bereiken met het openbaar vervoer. Zo is er een treinstation in de buurt en ligt er zelfs een bushalte tegenover de experience.

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes en praat gezellig mee in onze Scare Network Discord server.