De combinatie van een pannenkoekenhuis met spookhuis wordt niet snel gemaakt. En toch breidt pannenkoekenhuis Hans & Grietje dit jaar uit met een spookhuis. Intern is het op dit moment nog onduidelijk wanneer het huis precies de deuren opent. Er wordt nu gecommuniceerd dat de opening ergens in het najaar van dit jaar zal zijn.

Het is op dit moment ook nog niet duidelijk wat er precies in het nieuwe spookhuis gaat gebeuren. Over het ontwerp van dit nieuwe huis wordt niet geheimzinnig gedaan. Bezoekers konden al geruime tijd een aankondiging zien hangen bij het pannenkoekenhuis. Inmiddels is het concept ook door Hans & Grietje naar buiten gebracht.

Dit bijzondere gebouw bevat meerdere verdiepingen met torentjes en glijbanen. Kinderen kunnen waarschijnlijk ook via de ramen naar buiten kijken. Het karakter van dit gebouw is te vergelijken met de bestaande snoeptoren.

Hans & Grietjes bevat naast een restaurant ook speelplaatsen met schommels, glijbanen, springkussens, trampolines en een skelterbaan. Daarnaast is er een bakkerij met huisgemaakte taarten en een open keuken. Pannenkoeken eten is hierdoor een ware belevenis.

Kijk voor meer informatie op de website van het pannenkoekenhuis.

 

Praat mee en mis niets meer over horror en Halloween via Discord.