Attentie attentie! The Villains keren eind volgende maand terug naar Familiepark Mondo Verde in het zuiden van Limburg. In deze 8ste editie wordt het normaal zo vrolijke en gezellige park omgetoverd tot een onheilspellend gebied dat 100% Halloween schreeuwt. Bezoekers wanen zich hier in verschillende thema’s en scare zones. Nieuw dit jaar is het spookhuis ‘Freak House’.

Halloween The Villains bestaat deze 8ste editie uit 6 scare zones. Deze zijn:

  • The Last Hope
  • Forest Creeps
  • Hellfire (walkthrough zone)
  • Hellraiser Maze
  • Cinema 666
  • Joyland (walkthrough + attractie zone)

In de zone Joyland kunnen bezoekers tegen bijbetaling het Funhouse en spookhuis Freak House ervaren. Het aantal tickets is beperkt en werken tevens met tijdsloten. Wat er precies staat te gebeuren in dit nieuwe spookhuis is niet bekend. Aangezien het event een adviesleeftijd heeft van minimaal 16 jaar oud kunnen we er stiekem van uit gaan dat dit spookhuis zeker niet voor watjes geschikt is.

Naast al het horrorgeweld zijn de attracties van het park gewoon open. Uiteraard kunnen bezoekers ook gebruik maken van de verschillende horecagelegenheden.

Bezoekers mogen dit event gewoon verkleed bezoeken. Hier zit wel een kanttekening aan. Het is niet toegestaan om een masker te dragen of (nep) wapens mee te nemen.

Vorig jaar pakte de organisatie ook al uit met 6 zones. Dit waren toen Atomic Circus, Toxic, Hostel, Labyrint, The Massacre en Twisted Fairytales.

Naast een horror-evenement organiseert Twilight Fantasy Productions ook The Little Villains in Mondo Verde. Dit is Halloween voor de hele familie. ScareZone bracht hier eerder al een bericht over naar buiten. Maak hier kennis met The Little Villains.

Data en tickets The Villains

Bezoekers kunnen op 2 avonden The Villains bezoeken. Op vrijdag 27 en zaterdag 28 oktober 2023 is Mondo Verde in Landgraaf het toneel voor endnekken, freaks en ander gespuis. De poorten naar de hel zijn vanaf 19:00 uur geopend en sluiten pas om 00:00 uur. Een reguliere ticket kost daarbij €27,50. Voor spookhuis Freak House dient een aparte ticket van €4,- gekocht te worden.

Tickets bestel je eenvoudig hier.

Kan je niet genoeg krijgen van scare nieuws, horror, Halloween of andere spannende experiences? Meld je aan, praat en lees gezellig mee in onze Scare Network Discord server en help ons groeien richting de 700 leden.