Attractiepark Toverland kan terugkijken op een mooi seizoen. Een van de hoogtepunten is toch Halloween. Het Limburgse park heeft daarin voor ieder wat wils. Zo is er overdag de Halloween Days voor families met kinderen. In de avond wordt het een stuk spannender en neemt duistere magie het park over tijdens de Halloween Nights. Ben jij ook zo een fan van deze spooky evenementen? Blok dan zeker even een aantal dagen in je agenda, want Toverland heeft zojuist bekendgemaakt op welke dagen er Halloween gevierd kan worden.

Vanaf 5 oktober 2024 gaat het weer helemaal los in Toverland. Bezoekers kunnen dit jaar extra vaak griezelen met 22 Halloween Days. Zodra de misschien wat spannende maar zeker vriendelijke karakters het park verlaten, nemen de grote griezels zoals clowns, krijgers en andere wezens alle bezoekers weer flink te grazen. Tijdens de 13 Halloween Nights is niemand meer veilig.

Datum

De Halloween Nights vinden plaats op:

5, 12, 1 tot en met 21 & 23 tot en met 27 oktober 2024
1, 2 en 9 november 2024

Attractiepark Toverland is op deze dagen geopend van 10:00 tot 23:00 uur.

De Halloween Days vinden plaats op deze dagen:

5, 6, 12, 13, 19 tot en met 31 oktober 2024
1, 2, 3, 9 en 10 oktober 2024

Op veel dagen zijn beide evenementen gecombineerd. De Halloween Days stopt om 18:00 uur.

Hoe het programma er precies uit komt te zien is nog maar de vraag. Toverland maakt dit uiteraard wat later dit seizoen bekend. Een ding staat in ieder geval vast. Het wordt gedenkwaardig en spannend. Warm die stembanden maar vast op!

Andere parken die hun Halloweenperiode hebben gecommuniceerd zijn:

Avonturenpark Hellendoorn

De Waarbeek

DippieDoe

Schwaben Park.

Op Backseaters.nl is er ook de categorie Halloween. Hier kan je alle nieuwtjes vinden over het feest dat niet alleen in oktober draait, maar stiekem het hele jaar door is te beleven. 

Wist je dat Backseaters ook een eigen Discord server heeft? Praat hier lekker mee over alle nieuwtjes en ontwikkelingen en mis niets. Meld je hier aan.