Over enkele dagen start in Walibi Holland de Halloween Fright Nights. Wie voor de zaterdagen nog een R.I.P. Pass wilt bestellen is te laat. De populaire ‘voordringpas’ is op die dagen al volledig uitverkocht. Wie een R.I.P. Pass wilt bestellen kan dit nog doen voor 9, 20, 21, 23, 27, 28 en 30 oktober.

Traditiegetrouw zijn de zaterdagen altijd het meest populair tijdens de Halloween Fright Nights. Losse tickets voor de spookhuizen zijn nog wel gewoon beschikbaar. Dit geldt ook voor de Haunted Package. Met dit pakket kan je eenmalig Psychoshock, The Villa, Jefferson Manor en het nieuwe Camp of Curiosities bezoeken.

Een R.I.P. Pass kost €40,- en geeft bezoekers toegang tot de 4 hierboven genoemde spookhuizen. Het grote verschil met de Haunted Package is dat bezoekers niet in de reguliere wachtrij hoeven te wachten en geen tijdslot moeten reserveren.

Backstage Tour en After Dark

Naast de populaire R.I.P. Pass biedt Walibi Holland ook dit jaar weer een Backstage Tour aan. Daarnaast kunnen bezoekers weer overnachten in 1 van de After Dark huisjes in het naastgelegen Walibi Village. Net als vorig jaar zijn zowel de backstage tour en de After Dark huisjes snel uitverkocht.

Tickets

Tickets voor entreekaarten en/of losse spookhuizen bestel je eenvoudig via de website van Walibi Holland.

De Halloween Fright Nights zijn dit jaar van 8 tot en met 30 oktober 2022 op elke zaterdag en zondag. Daarnaast is het event ook op 20, 21, 27 en 28 oktober.